Ρ. Φεραίου160 &175, 56626, Συκιές, Θεσσαλονίκη

Ελληνικά
συστήματα προστασίας περιβάλλοντος

Είστε εδώ

Προϊόντα

Η Εταιρεία ΠΡΟΣΠΕΡ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. παρέχει εξειδικευμένα Προϊόντα στον τομέα της επεξεργασίας μολυσμένων υδάτων, διαχείρισης ρύπων, εξοικονόμιση υδάτινων πόρων και Προστασίας Περιβάλλοντος

  • Λιποσυλλέκτες
  • Μονάδες βιολογικού καθαρισμού
  • Διαχωριστές υδρογονανθράκων (Ελαιοδιαχωριστές - Ελαιολασποσυλλέκτες)
  • Μονάδες καθίζησης και συγκράτησης ρύπων
  • Γενικές δεξαμενές
  • Σύστημα πλύσης τροχών
  • Μονάδες ανακύκλωσης νερού

Τα Προϊόντα της ΠΡΟΣΠΕΡ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. δίνουν λύσεις σε προβλήματα που προκύπτουν από υγρά απόβλητα, διαχείριση αποβλήτων και ρύπων, επεξεργασία λυμάτων.

Η Εταιρεία ΠΡΟΣΠΕΡ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. μια από τις πρωτοπόρες και πιο αξιόπιστες εταιρείες  λειτουργεί με επαγγελματισμό και σεβασμό απέναντι στην ποιότητα, καινοτομία και αξιοπιστία των προϊόντων που προσφέρει, δίνοντας λύσεις σε μικρές αυτόνομες κατοικίες μέχρι και σε μεγάλες βιομηχανίες ή και εργολαβικές Εταιρείες.

Λιποσυλλέκτες

Ο λιποσυλλέκτης μαζεύει τα λάδια, τα λίπη και διάφορα ιζήματα που περιέχονται στα απόνερα της κουζίνας. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα.

Μονάδες βιολογικού καθαρισμού & Σηπτικές δεξαμενές

Κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα παράγει μολυσμένα υγρά απόβλητα που πρέπει να επεξεργαστούν πριν να εξέλθουν στο περιβάλλον όταν δεν υπάρχει κεντρικό σύστημα αποχέτευσης.

Διαχωριστές υδρογονανθράκων (Ελαιοδιαχωριστές-Ελαιολασποσυλλέκτες)

Ο διαχωριστής υδρογονανθράκων - ελαιοδιαχωριστής ή ελαιολασποσυλλέκτης επεξεργάζεται νερά μολυσμένα με υδρογονάνθρακες πριν αυτά εξέλθουν στο σύστημα αποχέτευσης ή στο περιβάλλον. Συγκρατεί έλαια και υδρογονάνθρακες.

Μονάδες καθίζησης και συγκράτησης ρύπων & Ειδικά φίλτρα

Η μονάδα καθίζησης επεξεργάζεται νερά έκπλυσης βιομηχανικών χώρων. Η καθίζηση γίνεται με φίλτρο αναστροφής ροής. Συγκρατεί το 75% των αιωρούμενων σωματιδίων σε μορφή λάσπης εξαιρετικά επιβαρυμένη από ρύπους.

Γενικές δεξαμενές

Οι γενικές δεξαμενές κατασκευάζονται στην Ελλάδα.

Σύστημα πλύσης τροχών

Εύκολη λειτουργία. Kαμία κατανάλωση σε ενέργεια, ελάχιστη κατανάλωση νερού, καμία συντήρηση ή ανάγκη ανταλλακτικών. Το decrotteur (ντεκροτέρ) χρησιμοποιείται σε ΧΥΤΑ, λατομεία, εργοστάσια παραγωγής τσιμέντου, διαλυτήρια παλιών οχημάτων κλπ.

Μονάδες ανακύκλωσης νερού

Μονάδες ανακύκλωσης νερού

Μας εμπιστεύτηκαν

Σχετικά με εμάς

Η Εταιρεία PROSPER HELLAS S.A. παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε θέματα διαχείρισης και εξυγίανσης μολυσμένων υδάτων, βλαβερών για το φυσικό περιβάλλον, στηρίζοντας την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ και την εξοικονόμηση των υδάτινων πόρων. Ο σκοπός της εταιρείας είναι ο καθαρισμός των υδάτων από ρύπους και χημικές ουσίες, που παρασύρονται με τα όμβρια ή βρίσκονται σε βιομηχανικά ή οικιακά απόνερα.

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρίας μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας για να έχετε συνεχή ενημέρωση. Στόχος της εταιρίας μας, είναι η προστασία ευαίσθητων περιβαλλοντικά περιοχών από τις εισρέουσες τοξικές ουσίες, με γνώμονα πάντοτε τις Ευρωπαϊκές και Ελληνικές Νόρμες.

Επικοινωνία

Prosper Hellas Α.Ε.

Ρ. Φεραίου 160 & 175, Συκιές,
Θεσσαλονίκη, 56626

2310.639.539

2310.639.407

Επικοινωνία

www.prosperhellas.gr

Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης

Δ. Ράλλη 45, 15124, Μαρούσι, Αθήνα

210.614.2864