Ρ. Φεραίου 175, 56626, Συκιές, Θεσσαλονίκη

Ελληνικά
συστήματα προστασίας περιβάλλοντος

Είστε εδώ

Μονάδες βιολογικού καθαρισμού & Σηπτικές δεξαμενές

Μονάδες βιολογικού καθαρισμού & Σηπτικές δεξαμενές

Πρόκειται για ατομικά και ομαδικά συστήματα για την διαχείριση των ακαθάρτων από το μικρό σπίτι στο χωριό ή στα περίχωρα μιας πόλης χωρίς δίκτυο μέχρι και συγκροτήματα εξοχικών κατοικιών και μικρές ξενοδοχειακές ή βιοτεχνικές εγκαταστάσεις.

  • Σηπτικές δεξαμενές

Οι σηπτικές μονάδες καθαρίζουν τα ακάθαρτα κατά 50-60% και ακολούθως τα διοχετεύουν σε απορροφητικό βόθρο μέσα στο έδαφος (εκεί που αυτό μπορεί να γίνει και επιτρέπεται).

  • Μικρές μονάδες βιολογικού καθαρισμού

Οι μονάδες βιολογικού καθαρισμού καθαρίζουν τα ακάθαρτα κατά 90-95% και ακολούθως τα διοχετεύουν σε απορροφητικό βόθρο μέσα στο έδαφος (εκεί που αυτό μπορεί να γίνει και επιτρέπεται) ή τα χρησιμοποιούν για υπεδάφια άρδευση.Με χλωρίωση και πρόσθεση φίλτρων τα νερά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για πότισμα κήπου και δένδρων.

Μονάδες Βιολογικού Καθαρισμού

Μονάδες AT 6-150
Μικρές Μονάδες βιολογικού καθαρισμού

Σηπτικές Δεξαμενές

Σηπτική Μονάδα GR-PM-SM
Σηπτική Μονάδα από GRP (πολυεστέρας ενισχυμένος με ίνες γυαλιού)

Μας εμπιστεύτηκαν

Σχετικά με εμάς

Η Εταιρεία PROSPER HELLAS S.A. παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε θέματα διαχείρισης και εξυγίανσης μολυσμένων υδάτων, βλαβερών για το φυσικό περιβάλλον, στηρίζοντας την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ και την εξοικονόμηση των υδάτινων πόρων. Ο σκοπός της εταιρείας είναι ο καθαρισμός των υδάτων από ρύπους και χημικές ουσίες, που παρασύρονται με τα όμβρια ή βρίσκονται σε βιομηχανικά ή οικιακά απόνερα.

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρίας μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας για να έχετε συνεχή ενημέρωση. Στόχος της εταιρίας μας, είναι η προστασία ευαίσθητων περιβαλλοντικά περιοχών από τις εισρέουσες τοξικές ουσίες, με γνώμονα πάντοτε τις Ευρωπαϊκές και Ελληνικές Νόρμες.

Επικοινωνία

Prosper Hellas Α.Ε.

Ρ. Φεραίου 175, Συκιές,
Θεσσαλονίκη, 56626

2310.639.539

2310.639.407

Επικοινωνία

www.prosperhellas.gr

Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης

Δ. Ράλλη 45, 15124, Μαρούσι, Αθήνα

210.614.2864