Ρ. Φεραίου160 &175, 56626, Συκιές, Θεσσαλονίκη

Ελληνικά
συστήματα προστασίας περιβάλλοντος

IHDC

Συλλογή Εικόνων
IHDC

Μοντέλο IHDC Κατηγορία 1 (<5mg υδρογονανθράκων / λίτρο απόνερων στην έξοδο)

Διαχωριστής υδρογονανθράκων από χάλυβα, με θάλαμο παγίδας λάσπης και θάλαμο διαχωρισμού ελαίων.

Ο διαχωριστής είναι ενισχυμένος με ένα φίλτρο συσσωμάτωσης τύπου hydrocompact  κυψελοειδούς μορφής  με μικροκυλίνδρους. Το φίλτρο αυτό χαρακτηρίζεται από μεγάλη ικανότητα διαχωρισμού που ισοδυναμεί με αυξημένη ενεργό επιφάνεια.

Είναι επίσης εξοπλισμένος με ένα φλοτεροδιακόπτη από ανοξείδωτο χάλυβα, που κλείνει αυτόματα την έξοδο του όταν ο θάλαμος διαχωρισμού έχει καλύψει τη χωρητικότητά του σε υδρογονάνθρακες, κατά ΕΝ 858 1-2. Κατά το πλύσιμο μεγάλων οχημάτων απαιτείται πρόσθετος λασποσυλλέκτης ανάντη.

Share this: 

Δείτε Επίσης

AHDC

Διαχωριστής υδρογονανθράκων από χάλυβα με θάλαμο παγίδας λάσπης, θάλαμο διαχωρισμού ελαίων και τρίτο θάλαμο για επιπλέον φιλτράρισμα.

IHDCP

Διαχωριστής υδρογονανθράκων από GRP (πολυεστέρας ενισχυμένος με ίνες γυαλιού) με θάλαμο παγίδας λάσπης και θάλαμο διαχωρισμού ελαίων.

Μας εμπιστεύτηκαν

Σχετικά με εμάς

Η Εταιρεία PROSPER HELLAS S.A. παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε θέματα διαχείρισης και εξυγίανσης μολυσμένων υδάτων, βλαβερών για το φυσικό περιβάλλον, στηρίζοντας την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ και την εξοικονόμηση των υδάτινων πόρων. Ο σκοπός της εταιρείας είναι ο καθαρισμός των υδάτων από ρύπους και χημικές ουσίες, που παρασύρονται με τα όμβρια ή βρίσκονται σε βιομηχανικά ή οικιακά απόνερα.

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρίας μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας για να έχετε συνεχή ενημέρωση. Στόχος της εταιρίας μας, είναι η προστασία ευαίσθητων περιβαλλοντικά περιοχών από τις εισρέουσες τοξικές ουσίες, με γνώμονα πάντοτε τις Ευρωπαϊκές και Ελληνικές Νόρμες.

Επικοινωνία

Prosper Hellas Α.Ε.

Ρ. Φεραίου 160 & 175, Συκιές,
Θεσσαλονίκη, 56626

2310.639.539

2310.639.407

Επικοινωνία

www.prosperhellas.gr

Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης

Δ. Ράλλη 45, 15124, Μαρούσι, Αθήνα

210.614.2864