Ρ. Φεραίου160 &175, 56626, Συκιές, Θεσσαλονίκη

Ελληνικά
συστήματα προστασίας περιβάλλοντος

Είστε εδώ

Τα Stopoll σε πλήρη ανάπτυξη και εφαρμογή στην Γερμανία και στην Ελβετία

Τα Stopoll σε πλήρη ανάπτυξη και εφαρμογή στην Γερμανία και στην Ελβετία

Η Saint Dizier Environnement επελέγη σε διεθνή διαγωνισμό, για την συμμετοχή της σε ένα ιδιότυπο πρόγραμμα καθαρισμού και προστασίας της λίμνης της Ζυρίχης, από τους υγρούς ρύπους της πόλης που απορρέουν σε αυτή με τα όμβρια ύδατα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την τοποθέτηση μικρών μονάδων καθίζησης, σε σημεία περιμετρικά της λίμνης και την για ένα χρόνο επιστημονική παρακολούθηση και ανάλυση των αποτελεσμάτων και της αποδοτικότητας του συστήματος. Για την εφαμοργή του προγράμματος αυτού, οι Γάλλοι επέλεξαν την ναυαρχίδα των καινοτόμων προϊόντων τους το Stoppol. Το μηχάνημα αυτό που είναι στην ουσία ένα φρεάτιο υδροσυλλογής τοποθετούμενο σε ορισμένα σημεία του δρόμου και συλλέγει μεγάλο μέρος των τοξικών ρύπων, καθαρίζοντας σε βαθμό άνω του 80% τους ρύπους που μεταφέρονται με τα νερά της βροχής προς τους αποδέκτες.

Είκοσι (20) μονάδες Stopoll τοποθετήθηκαν και σε μεγάλο μήκος του ποταμού Σικουάνα, στο κέντρο του Παρισιού, ώστε τα απόνερα βροχής, που ξεπλένουν τους δρόμους που συνορεύουν με το ποτάμι, να κυλούν απαλλαγμένα από τους ρύπους μέσα σε αυτό.

Ελπίζουμε σύντομα και στην χώρα μας να ακολουθήσουμε το παράδειγμα των Ελβετών και Γάλλων σε θέματα προστασίας των Ελληνικών λιμνών και ποταμών.

Επίσης μετά από συνεργασία των Γάλλων με Γερμανικά Ινστιτούτα ελέγχου ποιότητας και πιστοποίησης ολοκληρώθηκε ένας σημαντικός κύκλος δοκιμών, ελέγχων, βελτιώσεων και τελειοποιήσεων του προϊόντος που συνοδεύεται πλέον με τα πιο ισχυρά πιστοποιητικά αξιοπιστίας, ελέγχου απόδοσης (ΙΚΤ  Institut fur Unterirdische Infrastructur)

Share this post: 

Διαβάστε Επίσης

11 Δεκ 2020
Προμήθεια ελαιοδιαχωριστών σε 4 Ελληνικά αεροδρόμια - Prosper Hellas - Fraport

Η Prosper Hellas πρόσφατα ολοκλήρωσε την προμήθεια 11 διαχωριστών υδρογονανθράκων (ελαιοδιαχωριστών) σε 4 αεροδρόμια παραχώρησης του Ελληνικού δημοσίου στην Fraport.

19 Μάιος 2020
Εγκατάσταση Διαχωριστή υδρογονανθράκων στην  CORAL - SHELL - PROSPER HELLAS

Πρόσφατα ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση διαχωριστή υδρογονανθράκων στην κεντρική εγκατάσταση CORAL - SHELL Θεσσαλονίκης.

12 Νοε 2019
Εγκατάσταση διαχωριστών στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) - Prosper Hellas

Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΤΕ, εγκατέστησε διαχωριστές υδρογονανθράκων της Prosper Hellas στην εργολαβία διαχείρισης ομβρίων υδάτων του Λιμένα Θεσσαλονίκης (Ο.Λ.Θ).

25 Ιουν 2019
Αναβάθμιση Μονάδας Βιολογικού Καθαρισμού στην Πάρο

Η εταιρεία μας πρόσφατα ολοκλήρωσε την ανακατασκευή μονάδας βιολογικού καθαρισμού τουριστικού συγκροτήματος στην Πάρο για 100-150 ισοδύναμους κατοίκους.

19 Μαρ 2019
Αυτόματο Σύστημα Πλύσης Τροχών - Prosper Hellas

Για λογαριασμό της NORTH AEGEAN SLOPS, η ΠΡΟΣΠΕΡ ΕΛΛΑΣ ΑΕ προμήθευσε το αυτόματο σύστημα πλύσης τροχών LM 4000 SERVI LOIRE στις εγκαταστάσεις του λιμένα Θεσσαλονίκης ( Ο.Λ.Θ).

28 Δεκ 2018
Συμβουλευτικές Υπηρεσίες ΕΣΠΑ 2014-2020

Η PROSPER HELLAS  παρέχει στους Πελάτες της, Επιχειρήσεις και Φορείς, συμβουλευτικές υπηρεσίες για την ένταξη των επενδυτικών τους σχεδίων στα κίνητρα των συγχρηματοδοτού

23 Νοε 2018
Συμμετοχή στην 3η Διεθνή Έκθεση Verde.Tec 2019

Η εταιρεία μας ανακοινώνει την συμμετοχή της στην 3η Διεθνή Έκθεση «Verde.Tec 2019», που διοργανώνεται 15-17 Φεβρουαρίου 2019 στο MEC Παιανίας, στην Αθήνα.

28 Σεπ 2018
Συνεργασία Prosper Hellas - Klaro

Η εταιρεία μας με χαρά ανακοινώνει την συνεργασία με την Γερμανική εταιρεία Klaro.

05 Σεπ 2018
Εγκατάσταση λιποσυλλέκτη στη σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Περαίας Θεσσαλονίκης

Η εταιρεία μας πρόσφατα εγκατέστησε στην σχολή Τουριστικών επαγγελμάτων του Υπουργείου Τουρισμού στην Περαία Θεσσαλονίκης λιποσυλλέκτες.

09 Μάιος 2018
Περιβαλλοντική εκπαίδευση – Γυμνάσιο Αμφιλοχίας

Η ΠΡΟΣΠΕΡ ΕΛΛΑΣ ανταποκρινόμενη θετικά στο κάλεσμα του Γυμνασίου Αμφιλοχίας οργάνωσε παρουσίαση με οπτικό ακουστικά μέσα, ώστε οι μαθητές του Γυμνασίου να ενημερωθούν για τα σύγχρονα περιβαλλοντικά προβλήματα και τους τρόπους αντιμετώπισης α

01 Μαρ 2018
Επισφράγιση συνεργασίας για την κατασκευή Συστημάτων Πλύσης Τροχών στην Ελλάδα

Μια νέα καινοτόμος συνεργασία, σε συστήματα προστασίας περιβάλλοντος ,επισημοποιήθηκε  στα Γιάννενα με  κοινή συνάντηση εκπροσώπων,  του σχήματος της  Prosper Hellas - Servi Loire και της  Γιαννιώ

05 Φεβ 2018
Μεγάλα Έργα 2017 - Prosper Hellas

H εταιρεία μας το 2017 ολοκλήρωσε την προμήθεια μονάδων διαχωρισμού υδρογονανθράκων και μονάδων καθίζησης σε μεγάλα έργα υποδομών της χώρας μας όπως:

22 Μάιος 2017
Εγκατάσταση λιποσυλλέκτη στο εστιατόριο του ΚΠΙΣΝ

Ολοκληρώθηκε πρόσφατα η εγκατάσταση λιποσυλλέκτη της εταιρείας μας στο εστιατόριο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

12 Απρ 2017
Συνεργασία Prosper Hellas - Servi Loire

Η εταιρεία μας ανακοινώνει την συνεργασία με την Γαλλική εταιρεία Servi Loire.

Στόχος των δύο εταιρειών είναι η συμπαραγωγή στην χώρα μας απλών και σύνθετων συστημάτων πλύσης και καθαρισμού τροχών οχημάτων.

Μας εμπιστεύτηκαν

Σχετικά με εμάς

Η Εταιρεία PROSPER HELLAS S.A. παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε θέματα διαχείρισης και εξυγίανσης μολυσμένων υδάτων, βλαβερών για το φυσικό περιβάλλον, στηρίζοντας την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ και την εξοικονόμηση των υδάτινων πόρων. Ο σκοπός της εταιρείας είναι ο καθαρισμός των υδάτων από ρύπους και χημικές ουσίες, που παρασύρονται με τα όμβρια ή βρίσκονται σε βιομηχανικά ή οικιακά απόνερα.

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρίας μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας για να έχετε συνεχή ενημέρωση. Στόχος της εταιρίας μας, είναι η προστασία ευαίσθητων περιβαλλοντικά περιοχών από τις εισρέουσες τοξικές ουσίες, με γνώμονα πάντοτε τις Ευρωπαϊκές και Ελληνικές Νόρμες.

Επικοινωνία

Prosper Hellas Α.Ε.

Ρ. Φεραίου 160 & 175, Συκιές,
Θεσσαλονίκη, 56626

2310.639.539

2310.639.407

Επικοινωνία

www.prosperhellas.gr

Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης

Δ. Ράλλη 45, 15124, Μαρούσι, Αθήνα

210.614.2864