Ρ. Φεραίου160 &175, 56626, Συκιές, Θεσσαλονίκη

Ελληνικά
συστήματα προστασίας περιβάλλοντος

Είστε εδώ

Μονάδες Βιολογικού Καθαρισμού - SBR - Klaro Germany

Συλλογή Εικόνων
Σύστημα SBR σε δεξαμενή από πολυαιθυλένιο
Σύστημα SBR σε δεξαμενή από GRP
Σύστημα SBR σε δεξαμενή από μπετό
Σύστημα SBR σε δεξαμενή 3 θαλάμων από σκυρόδεμα
Σύστημα SBR σε μονοθάλαμη δεξαμενή από σκυρόδεμα
Σύστημα SBR σε δεξαμενή από μπετό

Μονάδες Βιολογικού Καθαρισμού - SBR - Klaro Germany

Τα συστήματα SBR αποτελούν μια εξαιρετικά αποτελεσματική λύση απόλυτα ελεγχόμενης επεξεργασίας αστικών λυμάτων με εξαιρετικά αποτελέσματα. Τα προτεινόμενα συστήματα είναι δοκιμασμένης Γερμανικής Τεχνολογίας και έχουν το πλεονέκτημα της απουσίας ηλεκτρικών στοιχείων (καλώδια, αντλίες κλπ.)  μέσα στα υπό επεξεργασία υγρά απόβλητα. Αποτελούνται στην βασική τους μορφή από έναν θάλαμο βιολογικής αντίδρασης, καθίζησης, αποθήκευσης λάσπης, που σε συμβατικές εγκαταστάσεις αποτελούν ξεχωριστά - διακεκριμένα τμήματα. Η μονάδα συνήθως έχει και έναν προθάλαμο εξισορρόπησης για καλύτερη και ομαλότερη κατανομή του βιολογικού φορτίου κατά την διάρκεια της ημέρας.

Οι μονάδες αυτές έχουν πολύ μικρό όγκο για τις μεμονωμένες κατοικίες ή βίλλες. Οι μηχανισμοί λειτουργίας μπορεί να τοποθετηθούν σε υπάρχουσες σηπτικές δεξαμενές (με την προϋπόθεση της δυνατότητας πρόσβασης και καθαρισμού αυτών) και να τις μετατρέψουν σε βιολογικό καθαρισμό. Μπορεί επίσης να τοποθετηθούν μετά από σητπικές δεξαμενές οπότε καταργείται ο προθάλασμος με άμεσο οικονομικό όφελος.

Η καρδιά του συστήματος είναι ο πίνακας ελέγχου "controller" που είναι εργοστασιακά ρυθμισμένος για να εργάζεται αποτελεσματικά τόσο σε πλήρες φορτίο (πλήρως κατοικημένα διαμερίσματα) όσο και για περιπτώσεις μεγάλων κενών (π.χ. καλοκαιρινά συγκροτήματα) όπου με έξυπνη τεχνική είναι δυνατή η διατήρηση της βιολογικής μάζας για διαστήματα μέχρι και 6 μήνες. 

Η δαπάνη λειτουργίας των μονάδων είναι εξαιρετικά μικρή. Η συντήρηση που χρειάζονται είναι εκκένωσης της λάσπης -συνήθως κάθε 6 έως 14 μήνες αναλόγως του μεγέθους - και έλεγχος της λειτουργίας κάθε 6 έως 12 μήνες. Υπάρχει δυνατότητα με μικρή πρόσθετη δαπάνη για εγκατάσταση συστήματος μόντεμ ή δικτύου με άμεση ενημέρωση τόσο του ιδιοκτήτη όσο και του συνεργείου μας (περίπτωση ανάληψης συντήρησης). Έτσι ελέγχεται από τους ειδικούς η ομαλή λειουργία και εξασφαλίζεται απόλυτα η άριστη καθαρότητα των επεξεργασμένων λυμάτων ή και επέμβαση εφόσον προκύψει κάποιο θέμα.

Για πιο μεγάλα συγκροτήματα ή complexes η μονάδα έχει δύο ή και περισσότερους βιολογικούς αντιδραστήρες στην περίοδο αιχμής ενώ τον χειμώνα (για τουριστικές βίλλες - συγκροτήματα και ξενοδοχεία) περιορίζεται στον κατάλληλο ελάχιστο όγκο με την θέση εκτός λειτουργίας ορισμένων από τους βιολογικούς αντιδραστήρες.

Έξυπνες λύσεις που μπορεί να προσαρμοστούν σε οποιονδήποτε χώρο ακόμα και με κατασκευή επί τόπου από οπλ. σκυρόδεμα με βάση σχέδια που σας παραδίδονται από το Τεχνικό τμήμα της Εταιρείας μας.

Προσφερόμενες λύσεις για υπόγεια διάθεση επεξεργασμένων αποβλήτων - εφόσον κάτι τέτοιο επιτρέπεται από την περιβαλλοντική Νομοθεσία τοπικά.

Υπάρχει δυνατότητα για τριτοβάθμια επεξεργασία ώστε να είναι δυνατή η απεριόριστη άρδευση χώρων πρασίνου, υπόγεια διάθεση κλπ. λύση ιδιαίτερα χρήσιμη όταν δεν υπάρχουν επαρκείς ποσότητες νερού.

Προσφέρονται λύσεις από το τμήμα μελετών της Εταιρείας μας. Η άψογη λειτουργία του συστήματος εξασφαλίζεται από την προηγμένη και αξιόπιστη Γερμανική Τεχνολογία.

Δυνατότητα για εγκατάσταση στον χώρο από συνεργεία μας.

Βίντεο: 
Share this: 

Δείτε Επίσης

Μεγάλη Μονάδα Βιολογικού Καθαρισμού - SBR - Klaro Max

Μεγάλες Μονάδες Βιολογικού Καθαρισμού - SBR

Μονάδες Βιολογικού Καθαρισμού - Aquatec

Μονάδες AT 6-150
Μικρές Μονάδες βιολογικού καθαρισμού τεχνολογίας παρατεταμένου αερισμού

Σηπτικές Δεξαμενές

Σηπτική Μονάδα GR-PM-SM
Σηπτική Μονάδα από GRP (πολυεστέρας ενισχυμένος με ίνες γυαλιού)

Μας εμπιστεύτηκαν

Σχετικά με εμάς

Η Εταιρεία PROSPER HELLAS S.A. παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε θέματα διαχείρισης και εξυγίανσης μολυσμένων υδάτων, βλαβερών για το φυσικό περιβάλλον, στηρίζοντας την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ και την εξοικονόμηση των υδάτινων πόρων. Ο σκοπός της εταιρείας είναι ο καθαρισμός των υδάτων από ρύπους και χημικές ουσίες, που παρασύρονται με τα όμβρια ή βρίσκονται σε βιομηχανικά ή οικιακά απόνερα.

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρίας μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας για να έχετε συνεχή ενημέρωση. Στόχος της εταιρίας μας, είναι η προστασία ευαίσθητων περιβαλλοντικά περιοχών από τις εισρέουσες τοξικές ουσίες, με γνώμονα πάντοτε τις Ευρωπαϊκές και Ελληνικές Νόρμες.

Επικοινωνία

Prosper Hellas Α.Ε.

Ρ. Φεραίου 160 & 175, Συκιές,
Θεσσαλονίκη, 56626

2310.639.539

2310.639.407

Επικοινωνία

www.prosperhellas.gr

Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης

Δ. Ράλλη 45, 15124, Μαρούσι, Αθήνα

210.614.2864