Ρ. Φεραίου160 &175, 56626, Συκιές, Θεσσαλονίκη

Ελληνικά
συστήματα προστασίας περιβάλλοντος

Είστε εδώ

Μεγάλες Μονάδες Βιολογικού Καθαρισμού - SBR - Klaro Germany

Συλλογή Εικόνων
Μεγάλη Μονάδα Βιολογικού Καθαρισμού - SBR - Klaro Max

Μεγάλες Μονάδες Βιολογικού Καθαρισμού - SBR - KlaroGermany

Οι μεγάλες μονάδες επεξεργασίας λυμάτων μπορούν να καλύψουν έως 5000 ισοδύναμους κατοίκους, δηλαδή παροχές μέχρι 750 m³ ανά ημέρα. Ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις τοπικές συνθήκες, η μονάδα περιλαμβάνει μηχανική προεπεξεργασία, αντλιοστάσια, προκαταρκτική αποθήκευση, στάδιο βιολογικής επεξεργασίας, αποθήκευση και επεξεργασία ιλύος και επαναχρησιμοποίηση επεξεργασμένων λυμάτων.

Οι μεγάλες μονάδες χωρίζονται σε μονάδες μονού θαλάμου με δεξαμενή προαποθήκευσης και σε διπλά συγκροτήματα SBR χωρίς προαποθήκευση. Οι μονάδες μπορούν να εγκατασταθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους σε νέες ή υπάρχουσες δεξαμενές ενώ μπορούν εύκολα να επεκταθούν.

Τα συστήματα SBR αποτελούν μια αποτελεσματική λύση, απόλυτα ελεγχόμενης επεξεργασίας αστικών λυμάτων, με εξαιρετικά και ελεγχόμενα αποτελέσματα.
Τα προτεινόμενα συστήματα είναι δοκιμασμένης Γερμανικής Τεχνολογίας και έχουν το πλεονέκτημα της απουσίας ηλεκτρικών στοιχείων (καλώδια, αντλίες κλπ.)  μέσα στα υπό επεξεργασία υγρά απόβλητα. Επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε βιομηχανικές χρήσεις όπως σε οινοποιία, ζυθοποιία και γαλακτοβιομηχανίες τουλάχιστον (για άλλες χρήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα τεχνικής υποστήριξης).

Η καρδιά του συστήματος είναι ο πίνακας ελέγχου "controller" που είναι εργοστασιακά ρυθμισμένος για να εργάζεται αποτελεσματικά τόσο σε πλήρες φορτίο (πλήρως κατοικημένα διαμερίσματα) όσο και για περιπτώσεις μεγάλων κενών (π.χ. καλοκαιρινά συγκροτήματα) όπου με έξυπνη τεχνική είναι δυνατή η διατήρηση της βιολογικής μάζας για διαστήματα μέχρι και 6 μήνες*. 

Η δαπάνη λειτουργίας των μονάδων είναι εξαιρετικά μικρή. Η συντήρηση που χρειάζονται είναι εκκένωση της λάσπης -συνήθως κάθε 6 έως 14 μήνες αναλόγως του μεγέθους - και έλεγχος της λειτουργίας κάθε 6 έως 12 μήνες. Υπάρχει δυνατότητα, με μικρή πρόσθετη δαπάνη, για εγκατάσταση συστήματος μόντεμ ή δικτύου, με άμεση ενημέρωση τόσο του ιδιοκτήτη όσο και του συνεργείου μας (περίπτωση ανάληψης συντήρησης).

Με τον τρόπο αυτό, ελέγχεται από τους ειδικούς η ομαλή λειτουργία και εξασφαλίζεται απόλυτα η άριστη καθαρότητα των επεξεργασμένων λυμάτων ή και επέμβαση, εφόσον προκύψει κάποιο θέμα.

Έξυπνες λύσεις που μπορεί να προσαρμοστούν σε οποιονδήποτε χώρο ακόμα και με κατασκευή επί τόπου από οπλισμένο σκυρόδεμα, με βάση σχέδια που σας παραδίδονται από το Τεχνικό Τμήμα της Εταιρείας μας.

Προσφερόμενες λύσεις για υπόγεια διάθεση επεξεργασμένων αποβλήτων - εφόσον κάτι τέτοιο επιτρέπεται από την Περιβαλλοντική Νομοθεσία τοπικά.

Υπάρχει δυνατότητα για τριτοβάθμια επεξεργασία ώστε να είναι δυνατή η απεριόριστη άρδευση χώρων πρασίνου, υπόγεια διάθεση κλπ. λύση ιδιαίτερα χρήσιμη όταν δεν υπάρχουν επαρκείς ποσότητες νερού.

Προσφέρονται λύσεις από το Τμήμα Μελετών της Εταιρείας μας. Δυνατότητα για εγκατάσταση στον χώρο από συνεργεία μας.

Η άψογη λειτουργία του συστήματος εξασφαλίζεται από την προηγμένη και αξιόπιστη Γερμανική Τεχνολογία.

 

*Ο πίνακας ελέγχου μπορεί να αναπροσαρμοστεί για καλύτερη προσαρμογή στα χαρακτηριστικά του πελάτη εφόσον παρατηρούνται ιδιαιτερότητες. Η προσαρμογή γίνεται μόνο από διαπιστευμένο εκπρόσωπο της εταιρείας.

Share this: 

Δείτε Επίσης

Μονάδες Βιολογικού Καθαρισμού - SBR - Klaro Germany

Μικρές μονάδες βιολογικού καθαρισμού τεχνολογίας SBR

Μονάδες Βιολογικού Καθαρισμού - Aquatec

Μονάδες AT 6-250 Μικρές Μονάδες βιολογικού καθαρισμού τεχνολογίας παρατεταμένου αερισμού

Σηπτικές Δεξαμενές

Σηπτική Μονάδα GR-PM-SM Σηπτική Μονάδα από GRP (πολυεστέρας ενισχυμένος με ίνες γυαλιού)

Μας εμπιστεύτηκαν

Σχετικά με εμάς

Η Εταιρεία PROSPER HELLAS S.A. παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε θέματα διαχείρισης και εξυγίανσης μολυσμένων υδάτων, βλαβερών για το φυσικό περιβάλλον, στηρίζοντας την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ και την εξοικονόμηση των υδάτινων πόρων. Ο σκοπός της εταιρείας είναι ο καθαρισμός των υδάτων από ρύπους και χημικές ουσίες, που παρασύρονται με τα όμβρια ή βρίσκονται σε βιομηχανικά ή οικιακά απόνερα.

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρίας μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας για να έχετε συνεχή ενημέρωση. Στόχος της εταιρίας μας, είναι η προστασία ευαίσθητων περιβαλλοντικά περιοχών από τις εισρέουσες τοξικές ουσίες, με γνώμονα πάντοτε τις Ευρωπαϊκές και Ελληνικές Νόρμες.

Επικοινωνία

Prosper Hellas Α.Ε.

Ρ. Φεραίου 160 & 175, Συκιές,
Θεσσαλονίκη, 56626

2310.639.539

2310.639.407

Επικοινωνία

www.prosperhellas.gr

Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης

Δ. Ράλλη 45, 15124, Μαρούσι, Αθήνα

210.614.2864