Ρ. Φεραίου160 &175, 56626, Συκιές, Θεσσαλονίκη

Ελληνικά
συστήματα προστασίας περιβάλλοντος

Υπαίθρια παρκινγκ διαχωριστές με υπερχειλιστή

Υπαίθρια παρκινγκ διαχωριστές με υπερχειλιστή
BBCE

Διαχωριστής υδρογονανθράκων από χάλυβα, με θάλαμο παγίδας λάσπης, θάλαμο διαχωρισμού ελαίων και ενσωματωμένο υπερχειλιστή.

BHDC

Διαχωριστής υδρογονανθράκων από χάλυβα, με θάλαμο παγίδας λάσπης, θάλαμο διαχωρισμού ελαίων και εσωτερική διάταξη υπερχείλισης.

ISERE
ISE

Διαχωριστής υδρογονανθράκων από χάλυβα, με θάλαμο παγίδας λάσπης, θάλαμο διαχωρισμού ελαίων και εσωτερική διάταξη υπερχείλισης.

SP1HDO

Διαχωριστής υδρογονανθράκων από GRP (πολυεστέρα ενισχυμένο με ίνες γυαλιού) με θάλαμο παγίδας λάσπης, θάλαμο διαχωρισμού ελαίων και ενσωματωμένο υπερχειλιστή.

SPEHDO-A

Διαχωριστής υδρογονανθράκων από πολυαιθυλένιο με θάλαμο παγίδα λάσπης και θάλαμο διαχωρισμού ελαίων. Έχει ενσωματωμένο σύστημα ειδοποίησης πληρότητας υδρογονανθράκων.

Δείτε Επίσης

Εσωτερικά παρκινγκ

Δείτε μικρούς διαχωριστές υδρογονανθράκων σε εσωτερικά πάρκινγκ

Πλυντήρια αυτοκίνητων

Δείτε μικρούς διαχωριστές υδρογονανθράκων σε πλυντήρια αυτοκiνήτων

Πρατήρια βενζίνης

Δείτε μικρούς διαχωριστές υδρογονανθράκων σε πρατήρια βενζίνης

Συνεργεία

Δείτε μικρούς διαχωριστές υδρογονανθράκων σε συνεργεία

Μας εμπιστεύτηκαν

Σχετικά με εμάς

Η Εταιρεία PROSPER HELLAS S.A. παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε θέματα διαχείρισης και εξυγίανσης μολυσμένων υδάτων, βλαβερών για το φυσικό περιβάλλον, στηρίζοντας την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ και την εξοικονόμηση των υδάτινων πόρων. Ο σκοπός της εταιρείας είναι ο καθαρισμός των υδάτων από ρύπους και χημικές ουσίες, που παρασύρονται με τα όμβρια ή βρίσκονται σε βιομηχανικά ή οικιακά απόνερα.

Newsletter

Newsletters

Μείνετε ενημερωμένοι για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρίας μας που συνεχώς εξελίσσονται. Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας για να έχετε συνεχή ενημέρωση. Στόχος της εταιρίας μας, είναι η προστασία ευαίσθητων περιβαλλοντικά περιοχών από τις εισρέουσες τοξικές ουσίες, με γνώμονα πάντοτε τις Ευρωπαϊκές και Ελληνικές Νόρμες.

Επικοινωνία

Prosper Hellas Α.Ε.

Ρ. Φεραίου 160 & 175, Συκιές,
Θεσσαλονίκη, 56626

2310.639.539

2310.639.407

Επικοινωνία

www.prosperhellas.gr

Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης

Δ. Ράλλη 45, 15124, Μαρούσι, Αθήνα

210.614.2864